Visit Rijeka

Transformacija turističke zajednice Rijeke

S naprednom tražilicom do informacija za 114.000 gostiju

Upoznajte klijenta

Turistička zajednica grada Rijeke srce je turističkih aktivnosti ovog šarmantnog grada, čija je misija promicanje i unaprjeđenje turističke ponude. Usprkos bogatoj kulturi i povijesti, suočili su se s izazovom učinkovitog predstavljanja i promocije svojih turističkih atrakcija, zbog zastarjele digitalne infrastrukture koja nije ispunjavala očekivanja posjetitelja. Razumijevajući važnost izrade web stranica za uspješnu online prisutnost, odlučili su potražiti rješenje koje će odgovarati njihovim potrebama.

Priča prije i poslije

Turistička zajednica grada Rijeke objavila je natječaj za izradu nove web stranice kako bi se osvježio dizajn i poboljšalo korisničko iskustvo. Posjetitelji su se susretali s frustracijama zbog zastarjelih informacija i otežane navigacije stranicom, što je negativno utjecalo na njihovu volju za istraživanjem grada. Ovaj problem imao je širi utjecaj, ograničavajući i lokalne poslovne subjekte u promociji njihovih usluga. Zbog povećane potrebe za kvalitetnim tekstom koji će na pravi način prenijeti sve informacije, odlučili su se i za našu uslugu copywriting.

Odluka koja je promijenila sve

Suočeni s ovim izazovima, vodstvo Turističke zajednice odlučilo je poduzeti korake ka digitalnoj transformaciji, s ciljem stvaranja web stranice koja bi adekvatno reflektirala dinamiku i bogatstvo Rijeke. Izabrali su nas za ovaj projekt zbog našeg inovativnog pristupa i sposobnosti da stvorimo personalizirana programska rješenja koja odgovaraju njihovim specifičnim potrebama.

Proces transformacije

Naša suradnja rezultirala je razvojem moderne web stranice koja uključuje dinamičko filtriranje objekata, omogućujući korisnicima da intuitivno pretražuju turističke atrakcije. Integracija interaktivne karte grada s rezultatima pretrage u realnom vremenu unaprijedila je način na koji posjetitelji istražuju Rijeku, pružajući im jasnu i korisnu platformu za planiranje posjeta.

Dinamičko filtriranje objekata

Intuitivno pretraživanje turističkih objekata.

Integracija interaktivne karte

Rezultati pretrage u realnom vremenu.

Rezultati
koji govore sami za sebe

Nakon implementacije nove web stranice, zabilježen je značajan porast posjećenosti i korisničkog zadovoljstva, potvrđujući uspjeh našeg projekta. Ova digitalna platforma sada služi kao ključni resurs za turiste željne istraživanja Rijeke, nudeći im sve potrebne informacije na jednom mjestu. Naša stručnost u izradi web stranica omogućila je Turističkoj zajednici grada Rijeke da svoje vrijednosti i ponudu predstavi na najbolji mogući način.

Visit Ri

Pružene usluge u sklopu projekta

Izrada web stranica

Personalizirana programska rješenja

Copywriting

Analitika

Želite li i vi omogućiti posjetiteljima lako pretraživanje i istraživanje vaše ponude poput Turističke zajednice grada Rijeke? Naš tim može kreirati rješenje prilagođeno vašim potrebama, uključujući izradu web stranice, personalizirana programska rješenja i kvalitetan copywriting.

Zatražite ponudu danas i krenite prema digitalnoj transformaciji vašeg poslovanja.

Zatražite ponudu danas i krenite prema digitalnoj transformaciji vašeg poslovanja.