Vinoartis

O klijentu:

Pružamo kompletnu uslugu kemijske analize vina u našem visoko opremljenom laboratoriju. Uz analizu možete koristiti i uslugu savijetovanja i naputke vrhunskih enologa kako bi mogli izvući maksimum iz Vašeg grožđa i vina. Pružamo i uslugu vođenja proizvodnje vina u podrumu klijenata od strane naših renomiranih enologa.

O projektu:

Pripremili smo novi reprezentativni web shop kakav zaslužuje poduzeće Vinoartis. Cilj izrade novog web shopa bio je prikazati budućim kupcima na najbolji mogući način široki spektar raznih proizvoda za poljoprivredu i proizvodnju. Odlučili smo se za moderan web dizajn u minimalističkom stilu, koji se pokazao kao pun pogodak i povećao zainteresiranost kupaca za kupnju. Osim prodajnog dijela izrađen je i savjetodavni dio gdje se mogu naći korisni savjeti za pojedine grane. Web shop je spojen s bankom što omogućava i kartično plaćanje.

TEHNOLOGIJE:

Web Design, PHP/CSS,  JS i Ajax,
CMS sustav

POSEBNOSTI:

Web shop sa sustavom mjenjanja cijena po grupama, spajanje sa bankom za kartično plaćanje

100% responsive. Svi naši sajtovi se prilagođavaju malim uređajima

POGLEDAJTE STRANICU
BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI

NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Na Vaš upit poslan putem kontakt obrasca, nastojat ćemo odgovoriti u što kraćem roku.

 

 

Pogledajte druge radove:

2020-02-23T11:42:35+01:00

Studio Web Art

Razvijamo portale, web stranice i web trgovine te implementiramo razna rješenja zahvaljujući višegodišnjem znanju kojeg smo skupili radeći na  složenim projektima.

Recentni radovi

IZDVOJENE WEB STRANICE

Skip to content