Vinoartis

Digitalna revolucija u poljoprivredi

Put Vinoartisa prema online uspjehu

Upoznajte Vinoartis

Vinoartis stoji na čelu specijalizirane trgovine za vinogradarstvo i podrumarstvo, pružajući visokokvalitetne proizvode renomiranih proizvođača. Unatoč bogatom asortimanu i stručnom savjetovanju, suočili su se s izazovom proširenja svoje klijentele i digitalizacije poslovanja.

Izazovi na putu digitalizacije

Glavni izazov Vinoartisa bio je ograničeni doseg njihove fizičke trgovine i nedostatak online prisutnosti, što je ograničavalo pristup širem tržištu. Ovaj nedostatak digitalne vidljivosti bio je prepreka u privlačenju novih klijenata i pružanju praktičnih online usluga postojećima.

Odlučujući korak ka inovaciji

Shvativši potrebu za promjenom, Vinoartis je odlučio da je vrijeme za digitalnu transformaciju. Odlučnost da se unaprijedi poslovanje i pruži bolji doživljaj kupcima dovela je do odluke o izradi web-trgovine koja bi zadovoljila potrebe modernog tržišta.

Zašto smo bili pravi izbor

Vinoartis je odabrao naš tim zbog dokazane stručnosti u izradi web-trgovine i razvoju personaliziranih programskih rješenja. Naš pristup, koji stavlja klijenta u središte, osigurao je da rješenje koje razvijamo odgovara specifičnim potrebama Vinoartisa.

Proces preobrazbe

Naša suradnja s Vinoartisom uključivala je izradu web trgovine s jasno strukturiranim kategorijama za lako snalaženje i brzu kupnju. Osim toga, implementirali smo personalizirana programska rješenja za vođenje laboratorijskih analiza i integraciju s back-office sustavima, unapređujući tako cjelokupno poslovanje.

Razvoj web trgovine

Jasno strukturirane kategorije za lako snalaženje i brzu kupnju.

Personalizirana programska rješenja

Integracija s back-office sustavima te rješenja za vođenje laboratorijskih analiza.

Rezultati
koji nadmašuju očekivanja

Lansiranjem web-trgovine Vinoartis je značajno proširio svoj doseg i poboljšao dostupnost svojih proizvoda. Ova digitalna inicijativa ne samo da je povećala prodaju, već je i pozicionirala Vinoartis kao moderno i pristupačno rješenje za sve potrebe vinara i maslinara.

Prilagodba za sve uređaje

VINOARTIS

Pružene usluge u sklopu projekta

Izrada web trgovine

Personalizirana programska rješenja

Ako i vi želite unaprijediti svoje poslovanje kroz izradu web-trgovine i personalizirana programska rješenja, naš tim je spreman pomoći. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo kreirati rješenje koje će vašem poslovanju osigurati digitalnu prednost na tržištu.

Zatražite ponudu danas i krenite prema digitalnoj transformaciji vašeg poslovanja.

Zatražite ponudu danas i krenite prema digitalnoj transformaciji vašeg poslovanja.