Novi Drop

Digitalizacija uhodanog poslovanja

Upoznajte „Novi Drop“

„Novi Drop“ specijalizirana je trgovina koja nudi širok asortiman opreme za navodnjavanje, travne smjese i gnojiva, pružajući kvalitetne proizvode za poljoprivrednike i vrtlare. Unatoč uspješnoj prodaji u fizičkim trgovinama, suočili su se s izazovom kako proširiti svoj doseg i omogućiti kupcima jednostavniji način kupovine na online platformi.

Izazovi prije transformacije

Prije našeg angažmana, „Novi Drop“ oslanjao se isključivo na prodaju u fizičkoj trgovini, što je ograničavalo njihov doseg na lokalne kupce. Nedostatak online prisutnosti bio je velik nedostatak u eri digitalne trgovine u kojoj kupci traže veću dostupnost i jednostavniji način kupovine.

Zašto digitalizacija?

Uvidjevši potrebu za modernizacijom svoje prodaje, „Novi Drop“ odlučio je digitalizirati svoje poslovanje kako bi pružio bolje korisničko iskustvo i privukao širu klijentelu. Odluka za transformaciju proizašla je iz želje da se unaprijedi pristup tržištu i omogući online kupovina na funkcionalnom web shopu.

Zašto smo bili pravi izbor

Odabir našeg tima za ovaj projekt temeljio se na našoj stručnosti u izradi web shopa i razvoju personaliziranih programskih rješenja koja su prilagođena specifičnim potrebama „Novog Dropa“. Naš pristup integraciji naprednih funkcionalnosti kao što su dinamičko filtriranje proizvoda i personalizirani korisnički doživljaj bio je ključan u njihovom izboru.

Proces transformacije

Stvorili smo web shop koji ne samo da omogućuje laku navigaciju i brzu kupovinu, već također uključuje funkcije kao što su animirani prikaz limita za besplatnu dostavu, ponavljanje prethodnih narudžbi i napredne opcije za usporedbu proizvoda. Ove funkcije poboljšale su korisničko iskustvo i povećale učinkovitost online kupovin

Izrada web shopa

Izrada web shopa koji omogućuje laku navigaciju i brzu kupovinu

Napredne opcije kupovine

Animirani prikaz limita za besplatnu dostavu, ponavljanje prethodnih narudžbi i napredne opcije za usporedbu proizvoda.

Rezultati
koji postavljaju nove standarde

Implementacijom web shopa, „Novi Drop“ značajno je proširio svoj tržišni doseg i omogućio kupcima iz cijele zemlje lak pristup proizvodima i njihovu kupnju. Ova digitalna inovacija ne samo da je povećala prodaju, već je i podigla brend „Novi Drop“ na višu razinu u industriji poljoprivrednih potrepština.

Prilagodba za sve uređaje

Pružene usluge u sklopu projekta

Izrada web trgovine

Personalizirana programska rješenja

Ako i vi želite unaprijediti svoje poslovanje i proširiti tržište uz pomoć interneta, zatražite ponudu. Specijalizirani smo za izradu web shopa i personalizirana programska rješenja koja će transformirati vaše poslovanje i omogućiti vam da iskoristite sve prednosti digitalne ere.

Zatražite ponudu već danas i krenite prema digitalnoj transformaciji svog poslovanja.

Zatražite ponudu već danas i krenite prema digitalnoj transformaciji svog poslovanja.