Marčeta

Digitalna preobrazba tradicije

Obitelj Marčeta na putu online uspjeha

Otkrivanje baštine obitelji Marčeta

Na jugu Istre, blizu Pule, smjestilo se gospodarstvo obitelji Marčeta, poznato po stoljetnoj tradiciji vinogradarstva i proizvodnje vina koja seže do 1923. godine. Uz vina, obitelj Marčeta proizvodi i nagrađivana maslinova ulja, no suočili su se s izazovom ograničene lokalne prodaje i nedovoljne prepoznatljivosti na širem tržištu. Prepoznajući potencijal izrade web trgovine za rješavanje ovih izazova, obitelj se odlučila za digitalni iskorak.

Izazovi na putu širenja

Unatoč bogatoj povijesti i kvaliteti proizvoda, obitelj Marčeta bila je svjesna potrebe za modernizacijom svoje prodaje kako bi doprla do šire publike. Glavni izazovi uključivali su nedostatak online prisutnosti i potrebu za efikasnim načinom predstavljanja i prodaje svojih proizvoda na internetu, što je zahtijevalo stručnost u izradi web trgovine.

Trenutak za promjene

Suočena s ovim preprekama, obitelj Marčeta odlučila je da je vrijeme za značajne promjene. Želja za širenjem poslovanja i online prodajom njihovih vrhunskih proizvoda bila je ključna u odluci da se obrate našem timu za pomoć u digitalnoj transformaciji, uključujući izradu web trgovine koja bi odgovarala njihovim potrebama.

Zašto smo bili pravi izbor

Naša stručnost u izradi web trgovine, uz razumijevanje specifičnih potreba i želja klijenata poput obitelji Marčeta, bila je presudna u njihovoj odluci da surađuju s nama. Naš pristup fokusiran na klijenta i sposobnost da pretočimo njihovu tradiciju u atraktivan online identitet odredili su nas kao idealnog partnera.

Proces digitalne transformacije

Suradnja s obitelji Marčeta bila je put preobrazbe koji je uključivao razvoj web-trgovine s naglaskom na prepoznatljivom dizajnu i jednostavnosti upotrebe. Naš tim posvetio se stvaranju platforme koja ne samo da predstavlja njihove proizvode, već i priča priču o njihovoj bogatoj povijesti i tradiciji, koristeći se najboljim praksama u izradi web trgovine.

Put preobrazbe

Razvoj web-trgovine s naglaskom na prepoznatljivom dizajnu i jednostavnosti upotrebe.

Izrada web trgovine

Stvaranje platforme koristeći se najboljim praksama u izradi web trgovina.

Novo poglavlje
za obitelj Marčeta

Lansiranjem nove web-trgovine, obitelj Marčeta uspješno je proširila svoje poslovanje na online tržište, nudeći svoje vrhunske proizvode široj publici. Ovaj korak ne samo da je povećao njihovu prodaju već je i značajno podigao prepoznatljivost njihovog brenda.

Prilagodba za sve uređaje

Marčeta

Pružene usluge u sklopu projekta

Izrada web trgovine

Ako i vi želite transformirati svoje poslovanje i proširiti svoje tržište putem interneta, naš tim je spreman pomoći. Uz našu stručnost u izradi web trgovine, omogućit ćemo vam da svoje poslovanje predstavite svijetu u najboljem svjetlu. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo kreirati vašu priču o uspjehu.

Zatražite ponudu danas i krenite prema digitalnoj transformaciji vašeg poslovanja.

Zatražite ponudu danas i krenite prema digitalnoj transformaciji vašeg poslovanja.