Villa Vilola

O klijentu:

Vilola je obiteljski objekt visoke kategorije, nalazi se na lijepoj lokaciji u Savudriji, na samo nekoliko koraka od mora i u blizini šarmantnog ribarskog naselja Zambratija. Gosti se mogu opustiti na prekrasnim plažama i uživati u brojnim dostupnim aktivnostima. U sklopu hotela nalaze se bogati ugostiteljski sadržaji u kojem se može uživati u jednom od 2 restorana u vili. U restoranu se poslužuju ekskluzivni mesni i riblji specijaliteti mediteranske kuhinje, a u tipičnoj istarskoj konobi tradicionalna jela regionalne kuhinje te pizze.

O projektu:

Tim hotela Vilola angažirao je naš studio s ciljem izrade novih web stranica, ažurirane aktualnim novostima, te prilagođene svim uređajima. Efikasan rezervacijski sustav omogućava korisnicima jednostavan booking željenog datuma, kao i mogućnost uvida u raspoloživost objekta. Projekt je zahtjevao nove materijale – uključujući fotografiranje interijera hotela. Profesionalno smo odradili fotografije soba, restorana, tradicijonalno uređene taverne te ribljih i mesnih specijaliteta. Završeni projekt možete pogledati na linku.

TEHNOLOGIJE:

Web Design, PHP/CSS,  JS i Ajax,
CMS sustav

POSEBNOSTI:

Fotografije objekta i ponude

100% responsive. Svi naši sajtovi se prilagođavaju malim uređajima

POGLEDAJTE STRANICU
BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI

NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Na Vaš upit poslan putem kontakt obrasca, nastojat ćemo odgovoriti u što kraćem roku.

 

 

Pogledajte druge radove:

2018-01-07T08:43:25+01:00

Studio Web Art

Razvijamo portale, web stranice i web trgovine te implementiramo razna rješenja zahvaljujući višegodišnjem znanju kojeg smo skupili radeći na  složenim projektima.

Recentni radovi

IZDVOJENE WEB STRANICE

Skip to content