IZRADA WEB PORTALA ZA TURISTIČKU ZAJEDNICU GRADA RIJEKE

Za turističku zajednicu garada Rijeke izradili smo portal koji je osmišljen da bi posjetiteljima približio nezaboravno iskustvo koje ih očekuje u gradu Rijeka.

Jedan od ključnih elemenata naše izrade bilo je stvaranje novog vizualnog identiteta web-portala. Osmišljavanjem konceptualnog rješenja, strukture sadržaja i tehničkog rješenja sustava, postigli smo da stranica bude moderna i privlačna, ali istovremeno intuitivna i jednostavna za navigaciju.

Kreirali smo sustav dinamičkih polja u administrativnom dijelu za vođenje posebnih podataka prema dogovoru s klijentom za unos i prikaz informacija o objektima. Ovaj sustav omogućuje prikazivanje detalja o lokaciji, informacija za kontakt, smještajnih kapaciteta i drugih važnih podataka o objektima na interaktivan način.

Također smo implementirali rješenje za automatsko određivanje koordinata objekata na temelju adrese te prikazivanje objekata na karti. To omogućuje posjetiteljima da vizualno istraže i pronađu željene objekte na pregledan način.

Jedna od funkcionalnosti koju smo integrirali jest dinamičko filtriranje objekata po kategorijama i oznakama. Bez potrebe za osvježavanjem stranice, posjetitelji mogu filtrirati objekte prema svojim željama, a rezultati će se automatski prikazati na karti.

Sustav aktualnih događanja također je implementiran s naprednim filtriranjem po datumima, mjesecima, trenutnom danu i drugim parametrima. Ova značajka omogućuje posjetiteljima da prate najnovija događanja u gradu Rijeci i pronađu ono što ih zanima.

Naša web-stranica također sadržava naprednu tražilicu unutar svake kategorije. Ova tražilica analizira korisničke upite i pruža prijedloge često traženih pojmova, olakšavajući tako pronalazak informacija. U daljnjem razvoju planira se implementacija umjetne inteligencije kako bi se sadržaj prilagodio rezultatima traženja.

Kako bismo dodatno poboljšali funkcionalnost stranice, razvili smo komplet shortcodova koji omogućuju dinamičan prikaz različitih informacija na raznim mjestima unutar objava ili stranica. To daje veću fleksibilnost i mogućnost personalizacije sadržaja.

Da bismo dodali vizualni element stranici, omogućili smo postavljanje i prikaz slikovnih ikona na kategorijama i oznakama. Ove ikone dodaju dodatnu prepoznatljivost i poboljšavaju korisničko iskustvo.

Uz sve te implementirane značajke, vjerujemo da će naša nova web-stranica za Turističku zajednicu grada Rijeke pružiti korisnicima bogato iskustvo pregledavanja i olakšati pronalazak svih potrebnih informacija. 

Također smo unaprijedili sustav postavljanja oznaka na objave s kategorizacijom i olakšanim odabirom oznaka. To olakšava organizaciju sadržaja i omogućuje brzo pronalaženje relevantnih informacija.

TEHNOLOGIJE:

Web Design, PHP/CSS,  JS i Ajax,
CMS sustav

100% responsive. Svi naši sajtovi se prilagođavaju malim uređajima

Turistička zajednica grada Rijeke

BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Pošaljite nam upit preko kontakt obrasca.

Da li imate hosting?
Trebam još:
Privola *
Hvala vam na poruci. Poslano je.
Došlo je do pogreške pri pokušaju slanja vaše poruke. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

Pogledajte druge radove:

2023-06-30T09:52:19+02:00