O klijentu:

Poduzeće Tera d.o.o. na tržištu djeluje od 1990. godine kada otvara svoju prvu trgovinu građevinskog materijala u Bujama. Rastom obujma poslovanja i jačanjem tržišta Tera prihvaća izazove i otvara svoju drugu poslovnicu u Umagu u kojoj se u ponudi pojavljuje i dodatni asortiman uz tradicionalno građevinski. 2000. godine Tera svoj najveći iskorak čini kada prelazi u prostor na novoj lokaciji u obrtnoj zoni grada Umaga…

O projektu:

Stranice predstavljaju njihov proizvodni program, stalne akcije dobavljača. Svaki prodajni artikl obogaćen je dodatnim informacijama koje posjetitelj može dobiti iz priloženih PDF kataloga. Posebnost ovih stranica je u samom dizajnu koji je napravljen poštujući njihove boje što ga još jače veže za sam logotip. Sam logotip smo preuredili da bude u duhu s vremenom ali da zadrži obilježja tradicionalnog loga kojeg su koristili (restailing) na prepravljeni font smo dodali šesterokutni znakić da bude uočljiviji i moderniji. Radi promocije izradili smo Jumbo plakat, razne plakate, oglas za lokalni časopis (cijela stranica) te kovere za facebook i instagram.

TEHNOLOGIJE:

Web Design, PHP/CSS,  JS i Ajax,
CMS sustav

POSEBNOSTI:

Fotografije objekta i ponude. Izrada Jumbo plakata, plakati, coveri za Facebook i Instagram, oglas za novine, mash za ogradu i druge promocijske materijale.

100% responsive. Svi naši sajtovi se prilagođavaju malim uređajima

POGLEDAJTE STRANICU

BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Pošaljite nam upit preko kontakt obrasca.

Da li imate hosting?
Trebam još:
Privola *

Pogledajte druge radove:

2022-11-08T11:06:26+01:00