Tera Umag

O klijentu:

Poduzeće Tera d.o.o. na tržištu djeluje od 1990. godine kada otvara svoju prvu trgovinu građevinskog materijala u Bujama. Rastom obujma poslovanja i jačanjem tržišta Tera prihvaća izazove i otvara svoju drugu poslovnicu u Umagu u kojoj se u ponudi pojavljuje i dodatni asortiman uz tradicionalno građevinski. 2000. godine Tera svoj najveći iskorak čini kada prelazi u prostor na novoj lokaciji u obrtnoj zoni grada Umaga…

O projektu:

Stranice predstavljaju njihov proizvodni program, stalne akcije dobavljača. Svaki prodajni artikl obogaćen je dodatnim informacijama koje posjetitelj može dobiti iz priloženih PDF kataloga. Posebnost ovih stranica je u samom dizajnu koji je napravljen poštujući njihove boje što ga još jače veže za sam logotip. Sam logotip smo preuredili da bude u duhu s vremenom ali da zadrži obilježja tradicionalnog loga kojeg su koristili (restailing) na prepravljeni font smo dodali šesterokutni znakić da bude uočljiviji i moderniji. Radi promocije izradili smo Jumbo plakat, razne plakate, oglas za lokalni časopis (cijela stranica) te kovere za facebook i instagram.

TEHNOLOGIJE:

Web Design, PHP/CSS,  JS i Ajax,
CMS sustav

POSEBNOSTI:

Fotografije objekta i ponude. Izrada Jumbo plakata, plakati, coveri za Facebook i Instagram, oglas za novine, mash za ogradu i druge promocijske materijale.

100% responsive. Svi naši sajtovi se prilagođavaju malim uređajima

POGLEDAJTE STRANICU
BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI

NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Na Vaš upit poslan putem kontakt obrasca, nastojat ćemo odgovoriti u što kraćem roku.

 

 

Pogledajte druge radove:

2018-01-07T08:46:04+01:00

Studio Web Art

Razvijamo portale, web stranice i web trgovine te implementiramo razna rješenja zahvaljujući višegodišnjem znanju kojeg smo skupili radeći na  složenim projektima.

Recentni radovi

IZDVOJENE WEB STRANICE

Skip to content