O klijentu:

Poduzeće Tera d.o.o. na tržištu djeluje od 1990. godine kada otvara svoju prvu trgovinu građevinskog materijala u Bujama. Rastom obujma poslovanja i jačanjem tržišta Tera prihvaća izazove i otvara svoju drugu poslovnicu u Umagu u kojoj se u ponudi pojavljuje i dodatni asortiman uz tradicionalno građevinski. 2000. godine Tera svoj najveći iskorak čini kada prelazi u prostor na novoj lokaciji u obrtnoj zoni grada Umaga…

O projektu:

Stranice predstavljaju njihov proizvodni program, stalne akcije dobavljača. Svaki prodajni artikl obogaćen je dodatnim informacijama koje posjetitelj može dobiti iz priloženih PDF kataloga. Posebnost ovih stranica je u samom dizajnu koji je napravljen poštujući njihove boje što ga još jače veže za sam logotip. Sam logotip smo preuredili da bude u duhu s vremenom ali da zadrži obilježja tradicionalnog loga kojeg su koristili (restailing) na prepravljeni font smo dodali šesterokutni znakić da bude uočljiviji i moderniji. Radi promocije izradili smo Jumbo plakat, razne plakate, oglas za lokalni časopis (cijela stranica) te kovere za facebook i instagram.

TEHNOLOGIJE:

Web Design, PHP/CSS,  JS i Ajax,
CMS sustav

POSEBNOSTI:

Fotografije objekta i ponude. Izrada Jumbo plakata, plakati, coveri za Facebook i Instagram, oglas za novine, mash za ogradu i druge promocijske materijale.

100% responsive. Svi naši sajtovi se prilagođavaju malim uređajima

BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Pošaljite nam upit preko kontakt obrasca.

Da li imate hosting?
Trebam još:
Privola *
Hvala vam na poruci. Poslano je.
Došlo je do pogreške pri pokušaju slanja vaše poruke. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

Pogledajte druge radove:

2022-11-08T11:06:26+01:00