STRIPE, POPULARAN ALAT ZA PROCESIRANJE ONLINE PLAĆANJA NAPOKON DOSTUPAN I U HRVATSKOJ

Stripe pruža sve alate koji su vam potrebni za procesiranje plaćanja online diljem svijeta, također ova platforma povećava prodaju i smanjuje mogućnost prijevare i sada je dostupna i u Hrvatskoj. Ako ste i sami vlasnik web ili nekog oblika online poslovanja trgovine onda je ovo odlična vijest za Vas. Više o samoj platformi i prednostima ugradnje u Vaš web shop pripremili smo u nastavku.

ŠTO JE STRIPE I KOJE SU NJEGOVE PREDNOSTI

Stripe je platforma za online tvrtke koja služi za procesiranje online plaćanja. Upravo ova platforma je izbor velikog broja tvrtki diljem svijeta zbog lakoće povezivanja s postojećim e-trgovinama i web stranicama.

Stripe nudi jednostavnu integraciju unaprijed izrađenih obrazaca za naplatu. Također imaju transparentne i fiksne cijene bez naknada za osnovne usluge i bez ugovora. Njihove  su usluge skalabilne, što vam omogućuje dodavanje naprednih značajki i prilagodbi kako vaše poslovanje raste.

Stripe podržava integracije s apsolutno svim mogućim alatima, programskim jezicima, što za Vas znači manjak problema pri integracije kartičnog plaćanja. Stripe nudi rješenja za ECommerce, Saas, marketplace i druga online poslovanja i možete birati između velikog broja rješenja za integraciju poput predloška za check-out stranicu ili predložak koji automatski računa proizvod za bilo koju zemlju.

IMPLEMENTIRAJTE STRIPE I U VAŠE POSLOVANJE

Kako je Stripe napokon dostupan i za pravne osoba iz Hrvatske, sada je pravo vrijeme da ga implantirate i u Vaše poslovanje. Pri izradi web trgovine Studio Web Art će za Vas implementirati ovaj način plaćanja.

Želite web trgovinu s provjereno sigurnim sustavom za kartično plaćanje?

2022-06-30T09:00:19+02:00