PROGRAMIRANJE

Osim prezentacijskih web stranica s osnovnim informacijama, sve češće se javljaju potrebe za složenijim web stranicama. Zahtjevaju određene web aplikacije koje imaju specifične funkcije koje su našim klijentima potrebne.

PROGRAMIRANJE U PHP-U

Osim prezentacijskih web stranica s osnovnim informacijama, sve češće se javljaju potrebe za složenijim web stranicama. Zahtjevaju određene web aplikacije koje imaju specifične funkcije koje su našim klijentima potrebne. Za rješavanje takvih zahtjeva ili reprogramiranje i poboljšavanje postojećih rješenja koristimo PHP – moćan programski jezik za izradu dinamičkog web sadržaja u kombinaciji s MySQL-om. Kao dodatak funkcionalnosti koristimo JavaScript i AJAX.

PROGRAMSKA RIJEŠENJA

Među našim programskim rješenjima nalazi se softver za vođenje analiza za laboratorij koji je rađen prema želji klijenta. Softver je rađen u dvije upravljačke razine tako da imamo administratora s većim ovlastima i laborante s manjim ovlastima koje se diferenciraju pri samom loginu. Softver za laboratorij ima integrirane funkcije statističkih pregleda podataka te slanje izvještaja preko emaila kao i druge funkcije koje su razvijene prema potrebi naručitelja. Napravili smo interface za spajanje s različitim bankama, kod nas i u inozemstvu, što otvara vrata proširenim mogućnostima naplate internet trgovine.

PRILAGODBA POSTOJEĆIH APLIKACIJA

Na tržištu postoje gotovi web programi, komponente, moduli koji se samo do određene granice mogu primijeniti za pojedine poslovne potrebe, no nakon toga potrebno je aplikaciju razvijati dalje bilo zbog manjka funkcionalnosti, ili zbog prilagodbe konkretnom poslovnom sustavu. Napravili smo i prilagodili module za spajanje i integraciju api funkcija drugih portala kao Facebook, Booking.com i slično gdje je bila potrebna komunikacija između web stranice i drugih portala, a tražile su se specifične funkcionalnosti.

SA ISČEKIVANJEM OČEKUJEMO NOVE PROJEKTE OVOG TIPA 🙂

BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Pošaljite nam upit preko kontakt obrasca.