Programiranje

Personalizirana programska riješenja

Unaprijedite Vaše poslovanje integracijom visoko skalabilnih programskih rješenja.

UNAPRIJEDITE VAŠE POSLOVANJE

Nakon detaljne analize Vaših poslovnih zahtjeva možemo Vam pružati programsko rješenje koje će digitalizirati, automatizirati i unaprijediti Vaše poslovne procese. 

Web aplikacije postaju jedno od najpopularnijih poslovnih rješenja, koje stavlja naglasak na rast i jedinstveno korisničko iskustvo. Iznimna korporativna rješenja Vas izdvajaju nad konkurencijom i olakšavaju Vam svakodnevni rad što rezultira skalabilnošću cijelog poslovanja.

PROJEKT PRILAGOĐEN VAMA

Kao i Vaša firma svaki projekt je poseban i usmjeren jedinstvenom cilju. Projekte planiramo i programiramo od nule kako bi u potpunosti bili prilagođeni Vama i potrebama tržišta. Naša napredna tehnološka rješenja unaprijedit će vaše poslovanje, pozitivno utjecati na vaše potencijalne klijente i povećati Vašu konkurentnost na tržištu. Cilj svakog našeg projekta povećanje brzine i učinkovitosti rada i pružanje najboljeg korisničkog iskustva Vašim klijentima.

Pretvorite Vašu ideju u poslovni uspjeh!

SUSTAVI ZA NAPLAĆIVANJE
KORISNIČKA  SUČELJA
IZRADA PORTALA / OGLASNIKA
AUTOMATIZIRANJE POSLOVANJA
INTEGRACIJA POSTOJEĆIH SUSTAVA
CUSTOM RJEŠENJA ZA WEB STRANICE / INTERNET TRGOVINE

OSTVARENJE VAŠE POSLOVNE VIZIJE

Analizom Vaše poslovne vizije i ideje, izradit ćemo programski dijagram toka na temelju našeg iskustva, vještina i Vaših ciljeva. Uspjeh naših projekta temeljimo na pomno planiranoj strategiji, istraživanju tržišta, vrhunskim programerima i mnogobrojnim testiranjima kako bi Vam sa sigurnošću dostavili kvalitetno programsko rješenje.

PROCES IZRADE

KONZULTACIJE
Za kvalitetno programsko rješenje potrebno nam je čuti Vaše potrebe i ciljeve.

PLANIRANJE UI / UX DIZAJNA WEB APLIKACIJE / SUČELJA
U ovoj fazi fokus je na krajnjeg korisnika i upotrebi programskog rješenja

RAZVOJ
Razvoj konačnog proizvoda s tehničkim specifikacijama i potrebnim alatima za završetak projekta prema dogovorenim prekretnicama.

TESTIRANJE
Prije implementacije programskog rješenja ili informacijskog sustava, provodimo detaljnu provjeru kvalitete kako bismo bili sigurni da isporučujemo potpuno funkcionalna programska rješenja koja zadovoljavaju Vaša očekivanja.

ODRŽAVANJE
Kvalitetu naših programskih rješenja garantira stručnost naših programera. Također možete računati na našu korisničku podršku, održavanje programskog rješenja te nadogradnju po potrebi.

Imate poseban zahtjev? Javite se!

Naši projekti

Izrađen je oglasni portal koji omogućuje korisnicima postavljaju oglase i aukcije za građevinski materijal i vozila. Ovaj informacijski sustav za oglase svojim korisnicima pruža mogućnost izrade osobnog profila kako bi objavili, kategorizirali i upravljali oglasima. 

Korisnička admin sekcija izrađena je s naglaskom na korisničko iskustvo zato je i implementiran prikaz svih informacija na oglasu ovisno o kategoriji, sustav profila oglašivača i sustav kontaktiranja i prijave zlouporabe. Za našeg klijenta izrađena je i administratorska sekcija kako bi imao pregledan cjelokupan uvid na statistiku oglasnika pregled zaprimljenih prijava zlouporaba oglasa.

U svrhu poboljšavanja poslovnih procesa izrađen je sustav rezervacija termina koji je dvosmjerno povezan s kalendarom na iPhone-u naše Klijentice. Pacijent na stranici u realnom vremenu zaprima informaciju o slobodnim i zauzetim terminima po danima te nakon rezervacije jednog od dostupnih termina, kalendar se sukladno ažurira. 

Ovaj informacijski sustav olakšava proces rezervacije termina za našu klijenticu i za njezine pacijente te je spriječena mogućnost preklapanja termina.

Napravljen je sustav za dvosmjernu komunikaciju web trgovine i skladišta korištenjem API-ja ERP sustava. Iz skladišta se dobivaju različite informacije o proizvodima, stanje zaliha, popusti i drugo, a iz trgovine se šalju informacije o prodaji, narudžbama i kupcima. 

Implementirane su razne provjere i postupci kako ne bi došlo do grešaka pri komunikaciji i kako bi sinkronizacija prolazila što bolje. Sve je to napravljeno u obliku preglednog admin sučelja gdje se na klik gumba mogu pozvati funkcije sinkronizacije te u izlistu u obliku tablica vidjeti što je sinkronizirano a što ne. Sinkroniziranje se također provodi automatski u predefiniranim vremenskim intervalima za veću usklađenost shopa i skladišta

Prvi korak do realizacije vašeg projekta

Imate li pitanja ili ste zainteresirani za razgovor o svom projektu? Odvojit ćemo vremena da saznamo više o Vašoj tvrtki,
kako radite i što točno tražite kako bismo Vam dostavili programsko rješenje po mjeri.