O NAMA

Mi smo kreativni studio specijaliziran za internet i digitalni marketing.

Naša kreativnost i inovacije posebno su vidljive na web shopove koje izradimo. Isto tako pokrivamo područje društvenih mreža gdje kreiramo događaje koje privlače sljedbenike na profilima, te razradom ciljanih informacija potičemo ih da kupuju određene proizvode.

SVIJET OGLAŠAVANJA

Naše usluge

Dizajn vizualnog identiteta

Dizajn je naš proizvod i time se bavimo, želite li lijepo dizajniranu web stranicu ili zanimljiv prezentacijski letak naša kreativna dizajnerica može osmisliti za Vas atraktivno i profesionalno rješenje. Web i grafički dizajn je umjetnost koja uravnotežuje estetiku i praktičnost što znači da možete imati sve u istom stilu, pa je sve skupa Vaša prezentacija ozbiljnija.

Društvene mreže

Društvene mreže su idealne za privlačenje pozornosti potencijalnih kupca. Sve društvene profile možemo za vas urediti da grafički izgledaju profesionalno, napisati potrebne statuse te vršiti promotivne kampanje. Kampanju vodimo tako da dajemo posjetiteljima informacije, motiviramo ih na razne aktivnosti koje dovode do povećanja narudžbi.

Programiranje

Web aplikacije koje imaju specifične funkcije koje su našim klijentima potrebne možemo isprogramirati korištenjem moćnog programskog jezik PHP-om u kombinaciji s MySQL-om i jQueryjem. I naravno više od toga, jer pišemo i tekstove (Copywriter) i radimo kreativnu fotografiju za sve promotivne materijale. Vaš vizualni identitet može riješiti u cijelosti.