NGF Technology

O klijentu:

Tvrtka smo za inženjering i proizvodnju, djelujemo od 2006. godine, s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom. Projektiramo, razvijamo i proizvodimo napredne tehnološke proizvode u kompozitnom materijalu od ugljičnih vlakana, kevlara i epoksi smole.

O projektu:

Za potrebe internet kampanje i širenja prodaje na hrvatsko tržište izradili smo Landing page koja predstavlja proizvode i usluge proizvođača predmeta od ugljičnih vlakna. Osim digitalnog martketinga, za potrebe predstavljanja na sajmovima dizajnirali smo letak i razne rollupove te izradili kampanju upoznavanja preko ciljanih newslettersa. Trenutno radimo na proširenju kampanje s ciljem obuhvaćanja još većeg opsega klijenata te na novim komercijalnim newsletterima.

TEHNOLOGIJE:

Web Design, PHP/CSS,  JS i Ajax,
CMS sustav

POSEBNOSTI:

Izrada landing page, izrada materijala za promociju na sajmove (vizitke, letak, rolup idrugo), Google AdWord kampanja, Ciljani newsletersi

100% responsive. Svi naši sajtovi se prilagođavaju malim uređajima

POGLEDAJTE STRANICU
BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI

NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Na Vaš upit poslan putem kontakt obrasca, nastojat ćemo odgovoriti u što kraćem roku.

 

 

Pogledajte druge radove:

2019-01-02T10:01:38+01:00

Studio Web Art

Razvijamo portale, web stranice i web trgovine te implementiramo razna rješenja zahvaljujući višegodišnjem znanju kojeg smo skupili radeći na  složenim projektima.

Recentni radovi

IZDVOJENE WEB STRANICE

Skip to content