Vaš potencijal za online rast

Digitalni marketing

Digitalni marketing

Digitalni marketing za osiguranje Vašeg poslovnog rasta, potencijalnih kupaca i prodaje. Fokusiramo se na širu sliku Vašeg poslovanja.

Zanima me više
Oglašavanje na internetu je važno kako bi vaša stranica bila više  posjećena i pretvorila se u važan alat koji donosi nove zainteresirane klijente. Dobro osmišljena stranica može donijeti brzo prodajne rezultate uz dobru AdWord kampanju. Odaberemo ključne riječi koje najbolje opišu Vaše usluge i proizvode te osmišljavamo oglase koji će privući klijente kojima su ti proizvodi i namijenjeni. 

Ulaganje u Google AdWords danas je glavni dio marketinške promocije, a nezaobilazan u tvrtkama koje prodaju ostvaruju internetom. 
Najveća prednost ovog oblika oglašavanja je ta što možete precizno odrediti željene ciljne skupine što uvelike snizuje cijenu Internet oglašavanja samim time što oglas ne dolazi do osoba koje to ne zanima
 
Bavimo se upravljanjem Google AdWords kampanja za oglašavanje tvrtki, pobrinut ćemo  se za cjelokupno oglašavanje u Google AdWords kampanjama od kreiranjem Google AdWords računa do vrsta reklamnih kampanja koji najviše odgovaraju postavljenim ciljevima.

DIGITALNI MARKETING NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Tko je danas na društvenim mrežama, jednostavno možemo reći svi jer malo tko nije ili privatno ili s poslovnim profilom barem na jednoj društvenoj mreži. Što znači da u prosjeku svaka osoba barem jedanput dnevno pogleda što je novog a gledajući profil vidi i oglase.

Sustavi oglašavanja koji nude društvene mreže su jako razrađeni i pružaju odlične mogućnosti oglašavanja. Danas Facebook, YouTube-a, Instagram i Tik-tok su idealne društvene mreže na kojima se preko dobro osmišljenih kampanja može relativno brzo doći do kupca.

Kod izrade kampanje isto tako je važan izgled same stranice na društvenim mrežama i kvaliteta objava koja se tamo nalaze.

Oglašavanje na društvenim mrežama može imati za cilj skupljanja potencijalnih kupca u grupu, direktna prodaja ili stvaranje posjeta web stranici.

REMARKETING

Imate osjećaj da netko prati vašu aktivnost na internetu i kada nešto tražite na Googleu na Facebooku Vam se nude baš firme koje upravo to nude? Da, upravo to je remarketing.
Remarketing se koristi kako biste prikazali oglase ljudima koji su već posjetili vašu internetsku stranicu ili na Googleu pretražuju pojmove povezane s vašim proizvodima ili uslugama. Kada već posjetimo neku internetsku stranicu, pretpostavka je da samim činom dolaska pokazujemo zainteresiranost za ono što nam nudi, ljudi radije kliknuti na remarketinški oglas jer im je poznat čak i ako ga više puta vide. 

ŠTO MOŽEMO NAPRAVITI ZA VAS?

  • Pripremamo strategiju nastupa na društvenim mrežama ili promotivnu kampanju po dogovoru

  • Dizajniramo vizuale vaših stranica i profila na društvenim mrežama

  • Objavljujemo ciljan i atraktivan sadržaj

  • Izrađujemo mjesečne izvještaje kako bi pratili rezultate

  • Pripremamo nove prijedloge i sadržaj na osnovi generalne strategije

  • Redovito komuniciramo s vama kako bi zajedno usmjeravali kampanje u smjeru ostvarivanja vaših ciljeva

BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Pošaljite nam upit preko kontakt obrasca.

Type or slide planned budget
Odaberite potrebne usluge *
Trebate li i Web shop? *
Preferirani marketinški kanali:
Privola *