Dizajn logotipa, letaka, plakata i brendiranje

Detaljno planiramo sve elemente dizajna vodeći se načelom funkcionalnosti i estetike. Dizajn je naš proizvod, što znači da ne kupujemo gotova rješenja (template) s interneta. Brand je prepoznatljiva oznaka ili ime nekog proizvoda/usluge, koje često podrazumijeva i kvalitetu. Brand mora stvarati snažni i trajni identitet proizvoda/usluge, sažimati osobnost poduzeća i poticati osjećaje povjerenja, korisnosti, dobrobiti i sigurnosti. Osnovna prednost brendiranja proizlazi upravo iz njezine nazočnosti u podsvijesti potrošača/korisnika, odnosno mogućnosti za njezino prisjećanje i prepoznavanje, tzv. “brand awareness”.

Umjetnost koja uravnotežuje estetiku

Web i grafički dizajn je umjetnost koja uravnotežuje estetiku i praktičnost. Kreiranje dopadljivog i prikladnog vizualnog identiteta ključan je korak u izgradnji prepoznatljivog branda. Najbitnija stavka je izrada logotipa. Logotip vas predstavlja na jedinstven način, mora imati značenje i biti unikatan. Dobar logotip možete koristiti u svakoj situaciji i uvijek ćete ostati zapaženi. Vizualni identitet mora odražavati osnovnu ideju vašega poslovanja i biti lako primjenjiv neovisno o okruženju. Za Vas ćemo ostvariti  upravo to.

Rebrending

Dobar i profesionalno odrađen dizajn pomoći će raskidanju veze sa starim i često neprofesionalno odrađenim imidžem (koji šteti percipiranoj vrijednosti proizvoda ili usluge). Jedna je od najučinkovitijih promjena za subjekte koji žele unaprijediti svoju poziciju i dodatno se diferencirati s obzirom na ostatak tržišta. Portal Morski.HR sadržajno je usmjeren morskoj tematici tako da je praćen na području cijele obale. Portal prati u prosjeku 200.000 jedinstvenih posjetitelja mjesečno što ga čini jako relevantnim odredište za oglašavanje. Kako bi privukli još veći broj posjetitelja i oglašivača, povjerili su nam zadatak poboljšanja logotipa, a cilj je stvoriti identitet koji je moderan, korporativan, regionalan i internacionalan, čija je poruka jasna. Identitet mora imati mogućnost širenja kako će se i širiti usluge firme, te mora funkcionirati za svaku djelatnost posebno.

Pogledajte i duge primjere grafičkog dizajna

[fusion_portfolio layout=”grid” picture_size=”auto” text_layout=”default” grid_box_color=”” grid_element_color=”” grid_separator_style_type=”” grid_separator_color=”” columns=”3″ one_column_text_position=”below” column_spacing=”20″ equal_heights=”yes” number_posts=”3″ portfolio_title_display=”none” portfolio_text_alignment=”center” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” filters=”no” pull_by=”category” cat_slug=”graficki-dizajn” exclude_cats=”” tag_slug=”” exclude_tags=”” pagination_type=”default” hide_url_params=”off” offset=”0″ orderby=”title” order=”ASC” content_length=”no_text” excerpt_length=”10″ strip_html=”yes” carousel_layout=”title_on_rollover” scroll_items=”” autoplay=”no” show_nav=”yes” mouse_scroll=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” /]

ŽELITE PROMJENU I POBOLJŠANJE U POSLOVANJU ? KRENITE SA NOVIM DIZAJNOM.

BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Pošaljite nam upit preko kontakt obrasca.

Da li imate hosting?
Trebam još:
Privola *
Hvala vam na poruci. Poslano je.
Došlo je do pogreške pri pokušaju slanja vaše poruke. Molimo pokušajte ponovo kasnije.