fbpx

O klijentu:

Poduzeće EMMECO posluje od 1995. g. u djelatnosti veleprodaje odnosno opskrbe ugostiteljskih i hotelijerskih objekata sitnim i potrošnim inventarom te opremom. Plod višegodišnjeg iskustva na tom području je širok izbor od preko 2.000 artikala među kojim će, uz pomoć stručnog i ljubaznog osoblja, svaki ugostitelj pronaći ono što mu treba za obavljanje svoje djelatnosti, ali i dobiti ideju za poboljšanje kvalitete i nadopunu svoje usluge.

O projektu:

Pripremili smo novi reprezentativni web shop s akcentom na prodajni program radne odjeće. Cilj izrade novog web shopa bio je prikazati budućim kupcima na najbolji mogući način široki spektar visokokvalitetne radne odjeće koja je u ponudi te ostali asortiman inventara. Odlučili smo se za moderan web dizajn u minimalističkom stilu, koji se pokazao kao pun pogodak i povećao zainteresiranost kupaca. U sklopu izrade rađena je i promotivna kampanja preko Google AdWord.

TEHNOLOGIJE:

Web Design, PHP/CSS,  JS i Ajax,
CMS sustav

POSEBNOSTI:

Veleprodajni web shop

100% responsive. Svi naši sajtovi se prilagođavaju malim uređajima

POGLEDAJTE STRANICU

BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Pošaljite nam upit preko kontakt obrasca.

  Pogledajte druge radove:

  2019-01-02T10:51:28+01:00

  Studio Web Art

  Razvijamo portale, web stranice i web trgovine te implementiramo razna rješenja zahvaljujući višegodišnjem znanju kojeg smo skupili radeći na  složenim projektima.

  Recentni radovi

  IZDVOJENE WEB STRANICE