6 IDEJA ZA WEB STRANICU ZA POKRETANJE ONLINE POSLOVANJA U 2022

Tražite li ideje za web stranice za pokretanje dodatnog poslovanja? Na internetu postoji mnoštvo prilika s isplativim idejama za web stranice koje možete lako pretvoriti u održivi sporedni prihod.

U ovom članku podijelit ćemo najbolje ideje za web stranicu za lansiranje ove godine. 

ŠTO VAM JE POTREBNO DA BISTE IDEJE ZA WEB STRANICU PROVELI U DJELO

Evo što vam je zapravo potrebno za izradu web stranice:

  • Naziv domene. Ovo će biti adresa vaše web stranice na internetu
  • Račun za web hosting. Ovo će biti dom vaše web stranice i gdje ćete pohraniti sve datoteke svoje web stranice
  • Sustav za izradu web stranica. Preporučujemo korištenje CMS sustava WordPress koji je najbolji za izradu web stranica koji pokreće više od 43% svih web stranica na internetu.

A kako ne bi ste morali se baviti s tehničkim dijelom izrade web stranice, nudimo uslugu hostinga i izrade WordPress web stranice.

1. POKRENITE  WEB STRANICU SA BLOGOM

Blogovi su popularna ideja za web stranicu koja postoji već neko vrijeme i još uvijek se koristi kao moćan alat. Pokretanje bloga je prilično jednostavno, a može se odnositi na bilo koju temu koja vas zanima. Prednost pokretanja bloga je što ga kasnije možete koristiti kao platformu za pokretanje mnogih drugih ideja za web stranicu.

Postoji i mnogo opcija zbog kojih je pisanje bloga profitabilna ideja za web stranicu. Možete koristiti programe kao što je Google AdSense za prikazivanje oglasa, promoviranje pridruženih proizvoda, prodaju izravnih reklama ili čak možete prodavati vlastite proizvode svojim čitateljima kao što su online tečajevi, e-knjige itd., također objavom općenitih sadržaja predstavljate potencijalnim kupcima Vaš proizvod ili uslugom te s time povećavate šansu da prodate proizvod ili uslugu.

Uz uslugu izrade web stranice možemo za Vas postaviti i blog sekciju.

2. IZRADITE INTERNETSKU TRGOVINU

S WooCommerceom možete jednostavno pokrenuti web stranicu za e-trgovinu. To je najpopularnija svjetska platforma za e-trgovinu koja radi uz WordPress.

Izuzetno je jednostavan za korištenje i omogućuje vam prodaju bilo koje vrste digitalnih, virtualnih ili fizičkih proizvoda koji zahtijevaju dostavu. Možete jednostavno prihvatiti online plaćanja koristeći PayPal, CorvusPay ili druge usluge plaćanja.

Odlučili ste se za vašu web trgovinu? Nudimo uslugu izrade i postavljanja WooCommerce.

3.IZRADITE DROPSHIPPING WEB STRANICU

Dropshipping je još jedna popularna ideja za web trgovinu u kojoj prodajete proizvode, ali ih dostavlja izravno dobavljač.

To vas štedi od muke oko upravljanja i pohranjivanja stvari, održavanja zaliha i otpreme stvari. Također vam omogućuje prodaju široke palete proizvoda.

4.IZRADITE WEB-MJESTO S RECENZIJAMA

Većina korisnika pregleda online recenzije prije nego što donesu odluku o kupnji. To čini web stranicu s recenzijama stvarno unosnom idejom za web stranicu. Vaša web stranica za recenzije može se baviti bilo kojom specifičnom nišom ili temom koja vas zanima, od digitalnih fotoaparata do videoigara ili drugih proizvoda.

Web-mjesto za recenzije moglo bi se osloniti na sadržaj koji generiraju korisnici i originalni sadržaj. Možete zaraditi koristeći prikazne oglase, affiliate marketing, sponzorstva i još mnogo toga.

5.POKRENITE WEB-MJESTO S VAŠIM PORTFOLIJOM

Odlična ideja za web stranicu je napraviti web stranicu s portfeljem. Ako ste umjetnik, fotograf, glazbenik, tada vam web stranica s portfolijom pomaže da prikažete svoj rad i pronađete nove mogućnosti.

Međutim, ne morate biti umjetnik da biste napravili web stranicu s portfeljem. Istu ideju mogu koristiti bilo koje vrste profesionalaca kao što su pisci, web dizajneri, programeri, modni modeli i još mnogo toga.

6.POKRENITE WEB-STRANICU S VIJESTIMA

 Ako se bavite aktualnim poslovima i politikom, onda bi izrada web stranice s vijestima mogla biti ideja za zaradu koju tražite. Možete pokrenuti web-stranicu s vijestima i unovčiti je pomoću prikazanih oglasa i prodajom pretplata za članstvo. Mnoge tradicionalne novine naplaćuju članstvo za pregled njihovog sadržaja .

Možete početi s malim brojem članaka tjedno, a zatim nadograditi na više. Možete čak pozvati gostujuće autore, pokrenuti podcast i prodavati robu kako biste napravili održivo poslovanje s obzirom na to da lokalne novine imaju poteškoća, postoji velika potražnja za lokalnim web stranicama s vijestima i vjerujemo da će to biti veliki trend koji ide u 2022. i dalje.

Nadamo se da vam je ovaj članak pomogao pronaći najbolju ideju za web stranicu za pokretanje.

Imate Vašu ideju koju želite proizvesti u djelo? Stojimo Vam na raspolaganju na sva pitanja

BILO BI NAM ZADOVOLJSTVO RADITI NA VAŠEM PROJEKTU

Imate li pitanje? Pošaljite nam upit preko kontakt obrasca.

Da li imate hosting?
Trebam još:
Privola *
Hvala vam na poruci. Poslano je.
Došlo je do pogreške pri pokušaju slanja vaše poruke. Molimo pokušajte ponovo kasnije.
2022-08-29T13:22:28+02:00